Opinie o szkole

Zostaw swoją opinię o naszej EuroSzkole



Challenge Image

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych zgodnie z polityką prywatności w celu udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie.
Zapoznałem/am się z polityką prywatności i akceptuję ją.

Czytaj opinie...

Opini 1 z 10 (Razem opinii: 292)

Imię:
Katarzyna Wilk ( Kraków)
Opinia:
Znajoma poleciła mi tę Szkołę a w szczególności korepetytorkę matematyki -P. Justynę. Nawiązała ona bardzo dobry kontakt z moją córką, a co najważniejsze poprawiły się oceny i umiejętności matematyczne mojego dziecka. Jestem bardzo zadowolona i na pewno w przyszłym roku szkolnym znów skorzystam z pomocy p. Justyny.
Siódma klasa szkoły podstawowej nie będzie straszna dla mojego dziecka.
Polecam wszystkim potrzebującym :)


Tuesday, June 11 2019 - 08:10 PM
Imię:
IWONA
Opinia:
Mój syn przygotowywał się do testu, ósmoklasisty, okazało się,że ma problemy z języka polskiego, bardzo szybko znaleziono mi odpowiedniego korepetytora
Pani Iza jest genialna w krótkim czasie,udało się przygotować to testu.Najważniejsze, że w szkole pani od języka polskiego zauważyła dużą poprawę u syna.Polecam bardzo wszystkim, syn zadowolony, to najważniejsze.

Sunday, June 02 2019 - 01:34 PM
Imię:
Marysia
Opinia:
Wspaniała szkoła, duży wybór profesjonalnych korepetytorów. Super kontakt z placówka, bardzo się cieszę, że moge wspołpracowac ze szkołą :) Serdecznie polecam!


Friday, May 31 2019 - 04:07 PM
Imię:
Karolina
Opinia:
Córka w 3 klasie gimnazjum miała korepetycje z matematyki i chemii z Panią Weroniką. Zawsze solidnie przygotowana, dużo różnorodnych zadań i ćwiczeń. Polecam tę szkołę.

Wednesday, May 22 2019 - 11:41 AM
Imię:
Ania
Opinia:
Współpracę z eurokorepetycjami zaczęłam jakiś czas temu. Mam obecnie dość dużo wyjazdów służbowych i musiałam przełamać barierę językową. Mam konwersacje z Panią Joasią i jestem zadowolona, ponieważ swobodnie pytam i sposób tłumaczenia jest bardzo zrozumiały bez niepotrzebnych formułek. Zależało mi na tym, aby skupić się na konwersacjach i tak właśnie są prowadzone lekcje. Szczerze polecam :)
Friday, May 17 2019 - 01:59 PM
Imię:
Magda
Opinia:
Hola! Koleżanka poleciła mi tą firmę na lekcje językowe. Spotykam się od kilku miesięcy z Panią Karoliną i bardzo polecam. Planuje wyjazd do Hiszpanii do pracy na wakacje i chciałam poznać chociaż podstawy, ale tak mi się podobają te lekcje, że sama sie douczam w domu i przy takim tempie myślę, że będę już niedługo swobodnie się porozumiewać. Dziękuję za taka motywację i pozytywną energię, bez której lekcje nie byłyby takie ciekawe! Pozdrawiam Megi


Friday, May 17 2019 - 09:36 AM
Imię:
Pawlikowscy
Opinia:
Ze szkołą współpracujemy już od kilku lat. Z Panią Kasią przebrneliśmy z moimi dziećmi od szkoły podstawowej do poziomu liceum obecnie. Wybitny korepetytor, pomaga we wszystkich przedmiotach ścisłych, a samym podejściem zaraża innych swoją pasją. Pomaga także naszym sąsiadom, bardzo sie cieszę, że osoby prowadzące dobrały nam tak dobrą pomoc, bez której dzieci miałyby o wiele trudniej w szkole. Serdecznie polecam współpracę z tą placówką edukacyjną.
Friday, March 22 2019 - 05:06 PM
Imię:
Jarek
Opinia:
Potrzebowałem jednorazowych korepetycji z fizyki rozszerzonej do przygotowania do sprawdzianu z dynamiki. Pan Piotr bardzo mi pomógł i udało się dostać 4. Bardzo zrozumiała lekcja. Mam wrażenie, że w 2godziny nauczyłem się więcej niż przez okres ostatnich 2 miesięcy w szkole. Będę korzystał z korepetycji z Panem Piotrkiem, bo naprawdę konkretny i jasny przekaz. Polecam.

Friday, March 22 2019 - 02:52 PM
Imię:
Dorota
Opinia:
Jestem na studiach ekonomicznych i niestety nie radzę sobie z matematyką. Było wielu korepetytorów, którzy próbowali mi pomóc, ale nadal ciężko było mi zrozumieć funkcje różniczkowe czy macierze. Zgłosiłam się do szkoły z prośbą o pomoc i mam korepetycje z Michałem, który studiuje matematykę i bardzo odpowiada mi sposób tłumaczenia. Widzę dużą zmianę i cieszę się na każdą kolejną lekcję. Dziękuję za pomoc i polecam korepetycje z Michałem.
Wednesday, March 20 2019 - 05:22 PM
Imię:
Magda Schmidt
Opinia:
Nasz Kajtek jest w 6 klasie szkoły podstawowej i ma matematykę w języku angielskim. Nie jest trudno znaleźć korepetytora, który dobrze mówi w języku angielskim, ale aby umiał przy tym pomagać jeszcze w matematyce to już wyzwanie. Próbowaliśmy dłuższy czas szukać nauczyciela na własną rękę, ale niestety nie udało się, bo nie było to do końca trafione, dlatego zadzwoniłam do szkoły, którą polecila mi koleżanka i choć czekaliśmy na korepetytora jakiś czas na termin to warto było, ponieważ przyjeżdża do nas Pan Bartek i jest świetnym matematykiem, a do tego bardzo dobrze tłumaczy w języku angielskim. Sama jestem wykładowcą i wiem jak ważny jest kontakt i przekaz, dlatego szczerze polecam Europejską Szkołę Korepetycji, pełen profesjonalizm i życzliwość prowadzących.


Thursday, February 21 2019 - 02:51 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting