Opinie o szkole

Zostaw swoją opinię o naszej EuroSzkole



Challenge Image

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych zgodnie z polityką prywatności w celu udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie.
Zapoznałem/am się z polityką prywatności i akceptuję ją.

Czytaj opinie...

Opini 1 z 10 (Razem opinii: 286)

Imię:
Pawlikowscy
Opinia:
Ze szkołą współpracujemy już od kilku lat. Z Panią Kasią przebrneliśmy z moimi dziećmi od szkoły podstawowej do poziomu liceum obecnie. Wybitny korepetytor, pomaga we wszystkich przedmiotach ścisłych, a samym podejściem zaraża innych swoją pasją. Pomaga także naszym sąsiadom, bardzo sie cieszę, że osoby prowadzące dobrały nam tak dobrą pomoc, bez której dzieci miałyby o wiele trudniej w szkole. Serdecznie polecam współpracę z tą placówką edukacyjną.
Friday, March 22 2019 - 05:06 PM
Imię:
Jarek
Opinia:
Potrzebowałem jednorazowych korepetycji z fizyki rozszerzonej do przygotowania do sprawdzianu z dynamiki. Pan Piotr bardzo mi pomógł i udało się dostać 4. Bardzo zrozumiała lekcja. Mam wrażenie, że w 2godziny nauczyłem się więcej niż przez okres ostatnich 2 miesięcy w szkole. Będę korzystał z korepetycji z Panem Piotrkiem, bo naprawdę konkretny i jasny przekaz. Polecam.

Friday, March 22 2019 - 02:52 PM
Imię:
Dorota
Opinia:
Jestem na studiach ekonomicznych i niestety nie radzę sobie z matematyką. Było wielu korepetytorów, którzy próbowali mi pomóc, ale nadal ciężko było mi zrozumieć funkcje różniczkowe czy macierze. Zgłosiłam się do szkoły z prośbą o pomoc i mam korepetycje z Michałem, który studiuje matematykę i bardzo odpowiada mi sposób tłumaczenia. Widzę dużą zmianę i cieszę się na każdą kolejną lekcję. Dziękuję za pomoc i polecam korepetycje z Michałem.
Wednesday, March 20 2019 - 05:22 PM
Imię:
Magda Schmidt
Opinia:
Nasz Kajtek jest w 6 klasie szkoły podstawowej i ma matematykę w języku angielskim. Nie jest trudno znaleźć korepetytora, który dobrze mówi w języku angielskim, ale aby umiał przy tym pomagać jeszcze w matematyce to już wyzwanie. Próbowaliśmy dłuższy czas szukać nauczyciela na własną rękę, ale niestety nie udało się, bo nie było to do końca trafione, dlatego zadzwoniłam do szkoły, którą polecila mi koleżanka i choć czekaliśmy na korepetytora jakiś czas na termin to warto było, ponieważ przyjeżdża do nas Pan Bartek i jest świetnym matematykiem, a do tego bardzo dobrze tłumaczy w języku angielskim. Sama jestem wykładowcą i wiem jak ważny jest kontakt i przekaz, dlatego szczerze polecam Europejską Szkołę Korepetycji, pełen profesjonalizm i życzliwość prowadzących.


Thursday, February 21 2019 - 02:51 PM
Imię:
Ania
Opinia:
Od września współpracujemy ze Euroszkołą - moje córki są bardzo zadowolone. Cenne jest to, że dobór korepetytorów jest naprawdę staranny i zawsze najważniejsza jest pozytwyna realacja, jaka nawiązuje się między dzieckiem a korepetytorem. Pani Dominika, która uczy chemii jest po prostu genialna! Tłumaczy tak, że córki polubiły chemię. Korzystamy także z korepetycji z j.angielskiego, matematyki i ostatnio nawet z j.polskiego żeby przygotować się do egzaminu ósmoklasisty i zawsze wszystko jest odpowiednio objaśnione a dzieci zadowolone - bo zostało im rzetelnie przekazane to, na co w szkole podstawowej nauczyciele nie mają czasu. Polecam bardzo wszystkim korzystanie z oferty Euroszkoły. Dzieci są zachwycone to i rodzice są szczęśliwi -dlatego będziemy w stałym kontakcie z naszymi korepetytorami.


Wednesday, February 13 2019 - 04:00 PM
Imię:
Monika K.
Opinia:
Moje dzieci przygotowują się do testu ósmoklasisty. Pomaga im Pani Marysia, studentka Uniwersytetu Medycznego. Uczą się matematyki, chemii oraz języka angielskiego za co jestem niesamowicie wdzięczna, ponieważ jedna osoba uczy tak wielu przedmiotów. Dzieci miały już egzamin próbny i jesteśmy zadowoleni z wyniku, gdyż napisały go lepiej niż się spodziewaliśmy. Dziękuje Europejskiej Szkole za znakomite dobranie Pani Marysi oraz za samą organizację i świetny kontakt :)


Thursday, January 24 2019 - 04:48 PM
Imię:
Mama Adama
Opinia:
Wspólpracujemy ze szkołą juz od zeszłego roku szkolnego. Pani Agnieszka przygotowuje w tym roku Adama do matury rozszerzonej z fizyki. Świetnie sie dogadują, w szkole wielka poprawa. Bardzo kompetentny korepetytor, ogromna wiedza, a do tego zawsze punktualna i nie odwoluje lekcji, co jest dla nas bardzo ważne. Polecam szkołę, otrzymujemy faktury za lekcje i mamy na bieżąco kontakt. Panie prowadzące dzwonią czasami aby dopytać czy wszystko w porządku i czy jesteśmy zadowoleni z lekcji, co nas miło zaskoczyło, ze są jeszcze takie placówki. Pozdrawiam, Jola
Thursday, January 24 2019 - 10:11 AM
Imię:
Magda
Opinia:
Miałam okazję pracować dla Euroszkoły przez ponad rok, firmę cechuje bardzo przyjazna, wręcz rodzinna atmosfera, co przekłada się na doskonałe wyniki korepetytorów w pracy z uczniami :) Niewielka ilość formalności i rzetelność w prowadzeniu zajęć, a także szybkie reagowanie w sytuacjach awaryjnych (np. konieczność znalezienia zastępstwa na zaplanowane zajęcia) to tylko nieliczne z plusów przemawiających za wyborem EuroSzkoły! Szczerze polecam, zarówno uczniom i ich rodzicom, jak i osobom chcącym podjąć pracę jako korepetytorzy :)


Monday, January 14 2019 - 11:34 AM
Imię:
Bartek
Opinia:
Pani Martyna przygotowuje mnie do matury rozszerzonej z chemii. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ na zajęciach są również przedstawiane doświadczenia chemiczne, co pomaga zrozumieć wiele zagadnień szczególnie na tym poziomie. Naprawde nie spodziewałem się,że jeszcze są osoby tak zafascynowane tym co robią. Bardzo dziekuje za polecenie Pani Martyny i oczywiście napisze jak już otrzymam wynik maturalny. Pozdrawiam, Bartek

Monday, December 03 2018 - 12:56 PM
Imię:
mama Olgi i Patryka
Opinia:
Szkoła godna polecenia. Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi, a co najważniejsze korepetytorzy świetnie przekazują wiedzę. Moje dzieci są zachwycone. Pan Artur pomaga w matematyce i fizyce, a Pani Agnieszka w j.nimieckim. Czasami mają także zastępstwa z innymi osobami i naprawde wszytkie te osoby bardzo kompetentne. Dziękuję za pomoc.


Saturday, December 01 2018 - 12:38 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting