Opinie o szkole

Zostaw swoją opinię o naszej EuroSzkole



Challenge Image

Czytaj opinie...

Opini 1 z 10 (Razem opinii: 268)

Przedstaw się:
Winiarska K.
Dodaj opinię:
Moja corka jest w 2 klasie liceum i miala lekcje przez ostatni rok z Pania Kasia. Jest w jednej z najlepszych liceow w Warszawie i poziom matematyki jest na bardzo wysokim poziomie, dlatego chcialam odniesc sie do jednego z ponizszych komantarzy,ze korepetytor zostal swietnie dobrany do Oliwii,bo Pani Kasia zupelnie zmienila corki podejscie do przedmiotu. Pelen profesjonalizm. Czuje sie pewnie i ma wysokie wyniki. Polecam szkole i oczywiscie od wrzesnia kontynuujemy wspolprace :-)
Wednesday, July 11 2018 - 04:57 PM
Przedstaw się:
Marzena Adaszewska
Dodaj opinię:
Korzystamy z usług szkoły już drugi rok i współpracę oceniam na bardzo dobrą. Przyjeżdżają do nas 2 korepetytorzy. Pan Adam uczy syna języka angielskiego, a Pani Monika przedmiotów ściłsych. Kuba od ostatniego roku znacznie poprawił oceny i utrzymuje wysoki poziom, gdyż Pan Adam i Pani Kasia dużo wymagają, przygotowują wiele zadań,a co najważniejsze bardzo przyjaźnie prowadzą lekcje, dzięki czemu syn bardzo je lubi. Serdecznie dziękuje za dobranie tak odpowiednich osób, bo dzięki temu nie tylko Kubie jest łatwiej, ale również nam. Oczywiście kontynuujemy naukę od września 😊
Thursday, July 05 2018 - 09:58 AM
Przedstaw się:
Agnieszka z Wrocławia, mama Julii
Dodaj opinię:
Moja córka jest bardzo zadowolona z zajęć z matematyki z Panią Alicją, oceny poszybowały w górę, wzrosła pewność siebie i to mnie ogromnie cieszy. Pani Ala stosuje fantastyczne metody, które znakomicie się sprawdzają i trafiają do Julii przy nieznacznym stopniu dysleksji. Bardzo chętnie będziemy nadal korzystać z pomocy Pani Ali i naprawdę polecam wszystkim wahającym się przed wyborem Europejską Szkołę Korepetycji!
Saturday, June 16 2018 - 09:55 AM
Przedstaw się:
Edyta
Dodaj opinię:
Mogę tylko pochwalić całkowity profesjonalizm i życzliwość pracujących tu nauczycieli. Korzystamy z pomocy Pani Zosi już drugi rok, Pani uczy moją córkę i syna. Dzięki pełnemu jej zaangażowaniu i 'kumpelskiemu" podejściu sprawiła, że te lekcje nie są dla dzieci czymś nieprzyjemnym, wręcz przeciwnie.czekają na te spotkania, których nawet nie traktują jak lekcje. Córka jest dyslektykiem, ma też dyskalkulję, ale dzięki staraniom Pani Zosi ma 4 z matematyki na koniec gimnazjum, a dzięki staraniom Pani Kasi kończy z 4 rownież naukę gimnazjalną z chemii. Syn korzysta z pomocy Pani Zosi przy przygotowywaniach do wszelakiego rodzaju konkursów matematycznych. Został laureatem konkursu Śniadeckiego, Staszica, Omegi, wyróżnienie w Kangurku i olimpiadzie matematycznej.
Na pewno nasza współpraca z Paniami i Szkołą będzie trwała również w kolejnych latach.

Tuesday, June 12 2018 - 05:34 PM
Przedstaw się:
Maria Antoniuk
Dodaj opinię:
Polecam szkole, bardzo dobrze dobrany korepetytor. Córka wybronila sie na 4 z chemii, a w zeszlym polroczu miala 2, wielki sukces i bardzo dziekuje Pani Kasie za tak wielkie wsparcie. Na pewno bedziemy korzystac z lekcji od wrzesnia :-) Pozdrawiam, mama Adriany
Tuesday, June 12 2018 - 03:51 PM
Przedstaw się:
Zofia
Dodaj opinię:
Moje dziecko korzysta z korepetycji w tej szkole od 2 lat. Ja, jako rodzic jestem bardzo zadowolona z korepetytora, który nam pomaga. Miły, rzetelny, sumienny, a przede wszystkim kompetentny. Polecam. Zofia
Friday, April 06 2018 - 01:26 PM
Przedstaw się:
Agnieszka
Dodaj opinię:
Jestem rodzicem uczennicy klasy 4 SP, jestem bardzo zadowolona z usług szkoły, korepetytorzy rzetelni i mili. Polecam wszystkim niezdecydowanym rodzicom :)
Wednesday, March 28 2018 - 03:51 PM
Przedstaw się:
Mama Julki
Dodaj opinię:
Chciałam serdecznie podziękować Pani Karolinie za motywację, pomoc i tak wspaniałe podejście do naszej Julki. Bardzo owocne lekcje, zawsze profesjonalnie i najwyższym poziomie. Ponadto wszechstronność Pani Karoliny jest zdumiewająca, ponieważ pomaga nie tylko z przedmiotów ścisłych, ale także z języka angielskiego. Złota osoba :)
Tuesday, March 27 2018 - 08:50 PM
Przedstaw się:
Danuta Osmanowicz
Dodaj opinię:
Zaufaliśmy szkole już 2 lata temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dzieciaki znacznie poprawiły oceny w szkole. Pani Agata Maliszewska pomaga praktycznie z każdego przedmiotu, także dla nas rodziców to wielkie wsparcie. Serdecznie polecam.
Monday, March 26 2018 - 02:13 PM
Przedstaw się:
Tomek
Dodaj opinię:
Widać że ktoś przykłada duzo pracy i serca aby to poprawnie funkcjonowało ! Pogratulować i oby tak dalej .Bezdyskusyjnie jedna z najlepszych szkół .
Wednesday, March 14 2018 - 06:17 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting