Opinie o szkole

Zostaw swoją opinię o naszej EuroSzkole



Challenge Image

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych zgodnie z polityką prywatności w celu udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie.
Zapoznałem/am się z polityką prywatności i akceptuję ją.

Czytaj opinie...

Opini 1 z 10 (Razem opinii: 269)

Imię:
Anna
Opinia:
Moje dziecko uczęszcza do szkoły ZSEN i jest bardzo zadowolona, dobrze się uczy, to był dobry wybór szkoły. Polecam
Thursday, July 19 2018 - 01:23 PM
Imię:
Winiarska K.
Opinia:
Moja corka jest w 2 klasie liceum i miala lekcje przez ostatni rok z Pania Kasia. Jest w jednej z najlepszych liceow w Warszawie i poziom matematyki jest na bardzo wysokim poziomie, dlatego chcialam odniesc sie do jednego z ponizszych komantarzy,ze korepetytor zostal swietnie dobrany do Oliwii,bo Pani Kasia zupelnie zmienila corki podejscie do przedmiotu. Pelen profesjonalizm. Czuje sie pewnie i ma wysokie wyniki. Polecam szkole i oczywiscie od wrzesnia kontynuujemy wspolprace :-)
Wednesday, July 11 2018 - 04:57 PM
Imię:
Marzena Adaszewska
Opinia:
Korzystamy z usług szkoły już drugi rok i współpracę oceniam na bardzo dobrą. Przyjeżdżają do nas 2 korepetytorzy. Pan Adam uczy syna języka angielskiego, a Pani Monika przedmiotów ściłsych. Kuba od ostatniego roku znacznie poprawił oceny i utrzymuje wysoki poziom, gdyż Pan Adam i Pani Kasia dużo wymagają, przygotowują wiele zadań,a co najważniejsze bardzo przyjaźnie prowadzą lekcje, dzięki czemu syn bardzo je lubi. Serdecznie dziękuje za dobranie tak odpowiednich osób, bo dzięki temu nie tylko Kubie jest łatwiej, ale również nam. Oczywiście kontynuujemy naukę od września 😊
Thursday, July 05 2018 - 09:58 AM
Imię:
Agnieszka z Wrocławia, mama Julii
Opinia:
Moja córka jest bardzo zadowolona z zajęć z matematyki z Panią Alicją, oceny poszybowały w górę, wzrosła pewność siebie i to mnie ogromnie cieszy. Pani Ala stosuje fantastyczne metody, które znakomicie się sprawdzają i trafiają do Julii przy nieznacznym stopniu dysleksji. Bardzo chętnie będziemy nadal korzystać z pomocy Pani Ali i naprawdę polecam wszystkim wahającym się przed wyborem Europejską Szkołę Korepetycji!
Saturday, June 16 2018 - 09:55 AM
Imię:
Edyta
Opinia:
Mogę tylko pochwalić całkowity profesjonalizm i życzliwość pracujących tu nauczycieli. Korzystamy z pomocy Pani Zosi już drugi rok, Pani uczy moją córkę i syna. Dzięki pełnemu jej zaangażowaniu i 'kumpelskiemu" podejściu sprawiła, że te lekcje nie są dla dzieci czymś nieprzyjemnym, wręcz przeciwnie.czekają na te spotkania, których nawet nie traktują jak lekcje. Córka jest dyslektykiem, ma też dyskalkulję, ale dzięki staraniom Pani Zosi ma 4 z matematyki na koniec gimnazjum, a dzięki staraniom Pani Kasi kończy z 4 rownież naukę gimnazjalną z chemii. Syn korzysta z pomocy Pani Zosi przy przygotowywaniach do wszelakiego rodzaju konkursów matematycznych. Został laureatem konkursu Śniadeckiego, Staszica, Omegi, wyróżnienie w Kangurku i olimpiadzie matematycznej.
Na pewno nasza współpraca z Paniami i Szkołą będzie trwała również w kolejnych latach.

Tuesday, June 12 2018 - 05:34 PM
Imię:
Maria Antoniuk
Opinia:
Polecam szkole, bardzo dobrze dobrany korepetytor. Córka wybronila sie na 4 z chemii, a w zeszlym polroczu miala 2, wielki sukces i bardzo dziekuje Pani Kasie za tak wielkie wsparcie. Na pewno bedziemy korzystac z lekcji od wrzesnia :-) Pozdrawiam, mama Adriany
Tuesday, June 12 2018 - 03:51 PM
Imię:
Zofia
Opinia:
Moje dziecko korzysta z korepetycji w tej szkole od 2 lat. Ja, jako rodzic jestem bardzo zadowolona z korepetytora, który nam pomaga. Miły, rzetelny, sumienny, a przede wszystkim kompetentny. Polecam. Zofia
Friday, April 06 2018 - 01:26 PM
Imię:
Agnieszka
Opinia:
Jestem rodzicem uczennicy klasy 4 SP, jestem bardzo zadowolona z usług szkoły, korepetytorzy rzetelni i mili. Polecam wszystkim niezdecydowanym rodzicom :)
Wednesday, March 28 2018 - 03:51 PM
Imię:
Mama Julki
Opinia:
Chciałam serdecznie podziękować Pani Karolinie za motywację, pomoc i tak wspaniałe podejście do naszej Julki. Bardzo owocne lekcje, zawsze profesjonalnie i najwyższym poziomie. Ponadto wszechstronność Pani Karoliny jest zdumiewająca, ponieważ pomaga nie tylko z przedmiotów ścisłych, ale także z języka angielskiego. Złota osoba :)
Tuesday, March 27 2018 - 08:50 PM
Imię:
Danuta Osmanowicz
Opinia:
Zaufaliśmy szkole już 2 lata temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dzieciaki znacznie poprawiły oceny w szkole. Pani Agata Maliszewska pomaga praktycznie z każdego przedmiotu, także dla nas rodziców to wielkie wsparcie. Serdecznie polecam.
Monday, March 26 2018 - 02:13 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting