Opinie o szkole

Zostaw swoją opinię o naszej EuroSzkole



Challenge Image

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych zgodnie z polityką prywatności w celu udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie.
Zapoznałem/am się z polityką prywatności i akceptuję ją.

Czytaj opinie...

Opini 1 z 10 (Razem opinii: 276)

Imię:
Wanda
Opinia:
Moja koleżanka już od 2 lat korzysta z usług Europejskiej Szkoły. Bardzo sobie chwali tą współpracę, dlatego postanowiłam również poprosić o pomoc. Karol jest w 6 klasy szkoły podstawowej i ma stwierdzaoną dysleksję, dlatego już teraz potrzebuje merytorycznego wsparcia. Było już kilka spotkań i syn zadowolony, złapali z korepetytorem bardzo dobry kontakt i jest już pierwsza czwórka. Mam nadzieję, że będzie tak dalej. Pozdrawiam, Wanda


Tuesday, November 27 2018 - 03:12 PM
Imię:
Grzegorz
Opinia:
Ze szkołą współpracujemy już od kilku lat. Z Panią Kasią przebrneliśmy z moimi dziećmi od szkoły podstawowej do poziomu liceum obecnie. Wybitny korepetytor, pomaga we wszystkich przedmiotach ścisłych, a samym podejściem zaraża innych swoją pasją. Pomaga także naszym sąsiadom, bardzo sie cieszę, że osoby prowadzące dobrały nam tak dobrą pomoc, bez której dzieci miałyby o wiele trudniej w szkole. Polecam współpracę z tą placówką edukacyjną.


Friday, November 23 2018 - 09:41 AM
Imię:
Monika
Opinia:
Nie udalo mi się niestety zdać matury jakiś czas temu, dlatego poszukiwałam korepetytora, który móglby mi pomóc i przypomnieć cały materiał, ponieważ liceum ukończyłam już 10lat temu. Obecnie mieszkam w Anglii w Manchester i tym bardziej ciężko było mi znaleźć korepetytora, ale znalazłam ogłoszenie szkoły i udało się. Pani Julia znakomicie tłumaczy, a co najważniejsze jest na miejscu i możemy się spotykać regularnie. Polecam.


Thursday, November 22 2018 - 02:21 PM
Imię:
mama Oliwii
Opinia:
Od września przyjeżdża do nas Pani Marta. Pomaga w matematyce oraz w języku angielskim. Przygotowuje zawsze wiele zadań co dodatkowo motywuje córkę i szczerze mówiąc Oliwka nie może się doczekać lekcji. Bardzo nas to cieszy, bo jeszcze do niedawna nie chciala po szkole nawet otworzyć książki.
Bardzo dziękujemy za polecenie Pani Marty, ponieważ to dla nas naprawdę wielka pomoc.



Wednesday, November 21 2018 - 02:32 PM
Imię:
Kasia Iga
Opinia:
Razem z koleżanką mamy trudności na studiach z zagadnieniami z fizyki, dlatego szukałyśmy wsparcia u profesjonalistów. Pan Mateusz studiuje fizykę. W bardzo jasny sposób tłumaczy, zawsze przygotowuje wiele zadań, dzięki czemu całe 120min ciężko pracujemy, ale dzięki czemu i więcej rozumiemy. Z racji tego, że mamy lekcje łączone, cena jest bardzo atrakcyjna,co nie zdarza się w innych miejscach. Oczywiście polecamy korepetycje w tej szkole.

Tuesday, November 20 2018 - 04:32 PM
Imię:
Krystyna
Opinia:

Moja córka Ania przygtowuje się do olimpiady z biologii. Bardzo ciężko bylo nam znaleźć osobę, która pomaga ucznióom z tego przedmitu i dodatkowo na tak wysokim poziomie, ale Pani Paulina znalazła nam Panią Kasię, kilkukrotną laureatkę konkursów biologicznych. Jest bardzo wymagająca, dlatego nie byłam przekonana czy moja córka będzie chciała kontynuować lekcje, ale okazało się, że właśnie takiej Pani było nam potrzeba. Córka jest w 3 klasie gimnazjum, a 180minutowe lekcje nie są dla niej wyzwaniem, ponieważ sposób prowadzenia lekcji jest tak przyjemny i urozmaicony, że nie stanowi to przeszkody. Bardzo dziękujemy za polecenie Pani Kasi. Oczywiście polecam szkolę i dziękuję.

Saturday, November 17 2018 - 10:41 AM
Imię:
Mama Bartka
Opinia:
Syn w tym roku zdaje maturę z chemii oraz biologii, ponieważ chce aplikować na Uniwersytet Medyczny. Po kontakcie z wieloma już prywatnymi korepetytorami, zadzwoniliśmy do szkoły z nadzieją, że w końcu Bartek otrzyma fachową pomoc i udało się. Przyjeżdża do nas Pan Mateusz, będący obecnie na stażu lekarskim. Strzał w dziesiątkę, ponieważ Pan Mateusz ma znakomitą wiedzę w dziedzinie tych przedmiotów, a poza tym dzieląc się swoją lekarską pasją z naszym synem, motywuje go jeszcze bardziej. Serdecznie polecam, organizacja szkoły, szybkość odpowiedzi, przemiły kontakt z osobami prowadzącymi.

Friday, November 16 2018 - 02:52 PM
Imię:
Anna
Opinia:
Moje dziecko uczęszcza do szkoły ZSEN i jest bardzo zadowolona, dobrze się uczy, to był dobry wybór szkoły. Polecam
Thursday, July 19 2018 - 01:23 PM
Imię:
Winiarska K.
Opinia:
Moja corka jest w 2 klasie liceum i miala lekcje przez ostatni rok z Pania Kasia. Jest w jednej z najlepszych liceow w Warszawie i poziom matematyki jest na bardzo wysokim poziomie, dlatego chcialam odniesc sie do jednego z ponizszych komantarzy,ze korepetytor zostal swietnie dobrany do Oliwii,bo Pani Kasia zupelnie zmienila corki podejscie do przedmiotu. Pelen profesjonalizm. Czuje sie pewnie i ma wysokie wyniki. Polecam szkole i oczywiscie od wrzesnia kontynuujemy wspolprace :-)
Wednesday, July 11 2018 - 04:57 PM
Imię:
Marzena Adaszewska
Opinia:
Korzystamy z usług szkoły już drugi rok i współpracę oceniam na bardzo dobrą. Przyjeżdżają do nas 2 korepetytorzy. Pan Adam uczy syna języka angielskiego, a Pani Monika przedmiotów ściłsych. Kuba od ostatniego roku znacznie poprawił oceny i utrzymuje wysoki poziom, gdyż Pan Adam i Pani Kasia dużo wymagają, przygotowują wiele zadań,a co najważniejsze bardzo przyjaźnie prowadzą lekcje, dzięki czemu syn bardzo je lubi. Serdecznie dziękuje za dobranie tak odpowiednich osób, bo dzięki temu nie tylko Kubie jest łatwiej, ale również nam. Oczywiście kontynuujemy naukę od września 😊
Thursday, July 05 2018 - 09:58 AM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting